Wereldwijd nieuwe applicaties inzetten

duurzaam mobiel platform

Oddessey Solutions heeft voor de jonge Nederlandse onderneming Creative Clicks een duurzaam SMS-platform ontwikkeld. Raymond Kokken, CEO Creative Clicks, vertelt over het project en zijn ervaringen

Oddessey Solutions heeft voor ons een solide mobiel platform ontwikkeld.

Raymond Kokken, CEO Creative Clicks
 
Duurzaam mobiel platform

voor vele mobiele applicaties

"Creative Clicks creëert en commercialiseert innovatieve, digitale mediaproducten. Het gaat daarbij met name om communicatie via de mobiele telefoon. Wij besteden het ontwikkelen van maatwerk applicaties uit en richten ons helemaal op marketing. 

Oddessey Solutions heeft voor ons een solide mobiel platform ontwikkeld. Hierop kan een enorme diversiteit aan mobiele applicaties worden aangesloten. Afgestemd op de wet- en regelgeving binnen elk land.

​​Dankzij deze applicatie kunnen we miljoenen mensen wereldwijd bereiken. Pijlsnel, doeltreffend, 24/7."

Niet alleen techniek maar ook

alle support eromheen

“Naast maatwerk applicaties biedt Oddessey Solutions ook advies en alle support eromheen. Het waarborgen van continuïteit, pijlsnel schakelen en intensief samenwerken staan hierbij centraal.”
Verbazend snel

kunnen schakelen

“Oddessey Solutions is extreem goed in wat ze doen: de applicaties zijn van topkwaliteit, de service is zeer snel, evenals de levertijden. We zijn erg te spreken over de support die wordt geboden en verbazen ons nog altijd over het snel kunnen schakelen. We zijn meer dan honderd procent tevreden en kennen eigenlijk geen betere leverancier. Daarbij zijn onze contactpersonen bij Oddessey Solutions ook gewoonweg goede gasten.”