Een app toegespitst

op Strijp-S

Speciaal voor het herontwikkelingsgebied Strijp-S in Eindhoven is er een informatieve app ontwikkeld. Oddessey Solutions, zelf ook een Strijp-S ondernemer, heeft zorggedragen voor concept, ontwerp en inhoud. 

Met de Strijp-S app willen wij bewoners, bezoekers en ondernemers dichter bij elkaar brengen.

Clifford Francis, Oprichter van Oddessey Solutions
 
Veelzijdige app met een hoog

persoonlijk gehalte

Winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden, sportactiviteiten, workshops, exposities, leuke evenementen. Strijp-S is een plek waar veel valt te zien en te beleven. Voor verdere ontwikkeling is het heel belangrijk dat zoveel mogelijk mensen dat weten. De Strijp-S App informeert daarom over alles wat er op Strijp-S is en gebeurt. Uitgebreid én op persoonlijke wijze. 

Altijd op de hoogte van

het laatste nieuws

De app biedt het laatste nieuws over deze unieke plek, compleet met het ontvangen van notificaties bij events en acties. Verder is het mogelijk om restaurants en films te beoordelen en foto’s te publiceren en te delen met andere app gebruikers. De app is dus handig en leuk voor alle mensen die er wonen, werken of het gebied bezoeken.
Ondernemers bereiken met de app

gericht hun doelgroep

Dankzij de Strijp-S App komen ook de veelal startende ondernemers op Strijp-S goed onder de aandacht, waardoor zij nieuwe business kunnen genereren. Ondernemers kunnen de app namelijk personaliseren in de look en feel van hun bedrijf en een bedrijfsprofiel aanmaken, inclusief foto’s en video’s.